• 11.243,75 kr.

  8.995 + moms. Betal på én gang og få den heftige kontantrabat på 1000 kr!

  Tilmeld mig
 • 3 x 4.165,00 kr.

  3 x 3332 + moms

  Tilmeld mig
 • 6 x 2.082,50 kr.

  6 x 1666 + moms

  Tilmeld mig

"Jeg er gået fra en månedsløn på under 25.000 til en omsætning på halvanden million om året"

Charlotte Hartvig, Terapeut

Jeg er gået fra at lave 1:1 terapi med en månedsløn på under 25.000 kr. til nu at sælge min egen uddannelse og omsætte for halvanden million om året.

En-til-en-samtaler er utroligt givende arbejde, men det er også hårdt og krævende, fordi præmissen er, at du sælger din tid time for time. Derfor ledte jeg efter en måde at udvikle min praksis på, så jeg kan nå ud til flere og skabe mere overskud – både mentalt og økonomisk. Samtidig har jeg også fået betalt min skattegæld på 150.000 ud.

Jeg har aldrig haft så meget overskud - mentalt og økonomisk - som nu. Det hele er blevet taget til et helt nyt niveau - det havde jeg aldrig troet var muligt for mig.

"Den bedste investering jeg har gjort i min forretning - jeg solgte 62 pladser på mit første beta-forløb"

Lene Nehlsen, Ekspert i onlinesalg af produkter

Hands down den bedste investering, jeg har gjort i min forretning. Det er et år siden nu, og jeg bruger stadig kurset, hver gang jeg skal producere noget nyt. Det er totalt step by step og helt uden fluff!

Så følg lektionerne og gør, hvad Trine og Christina siger. Sværere er det ikke. Det gjorde jeg (som aldrig tidligere har undervist on- eller offline!) og efter alle estimater skulle jeg sælge 10 pladser på mit første beta-forløb. Jeg solgte 62!

"Kurset løste et problem, jeg har kæmpet med i 13 år"

Bo Staal, Ledercoach

Koncept-afklaringen i kurset hjalp mig til for første gang i 13 (!) år som selvstændig at være tilfreds med en konceptbeskrivelse.

Fra at skifte mellem at sige ’jeg er ledercoach’ – ’jeg er stresscoach’ – ’jeg hjælper ledere og medarbejdere med at kommunikere og spille hinanden gode’ … - og ikke være tilfreds med noget af det. Til nu at sige: ”Det er mig, der har skrevet bogen ’Træn din hjerne’ – det er en håndbog, der hjælper dig med at forbedre dine præstationer”.

Samtidig har forløbet taget mig fra ’jeg skal også i gang med noget online’ til at VÆRE i gang. Jeg har fået mange opgaver på mit nye brand og bogen gennem forløbet. Og det på trods af, at jeg ikke er færdig med hele baduljen endnu.
Bo Staal, Ledercoach